Plussport handler om at øge din performance og hastighed

Vilkår og handelsbetingelserUanset hvilken del af hjemmesiden, du går ind på, tilkendegiver du, at du accepterer disse vilkår og handelsbetingelser. Hvis du ikke accepterer hjemmesidevilkårene, skal du forlade hjemmesiden.

Vi kan til enhver tid ændre disse vilkår og betingelser. Du bør løbende besøge hjemmesiden for at læse de gældende hjemmesidevilkår, da de er bindende for dig. Du er underlagt de politikker, vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, du besøger hjemmesiden.

Du er ansvarlig for at indgå alle de aftaler, der kræves, for at du får adgang til hjemmesiden. Du er ligeledes ansvarlig for at sikre, at alle personer, der går ind på hjemmesiden via din internetforbindelse, er bekendt med disse hjemmesidevilkår, og at de overholder dem.

Plussport formidler en platform, hvor en man som bruger kan tage træningstests, skræddersy træningsprogrammer og få et overblik over ens performance.

Når du bruger Plussport.dk, accepterer du nedenstående generelle betingelser:


For at købe via Plussport.dk skal du være fyldt 16 år. Ved køb på Plussport.dk bekræfter du, at du er 16 år eller derover. Hvis du er under 16 år skal dine forældre give samtykke til din oprettelse på hej@plussport.dk.


1. Køb af abonnement
Køb foretages online via Plussport.dk.
For at du kan foretage køb via Plussport.dk, skal du være oprettet som bruger med oplysning om fulde navn, køn, fødselsdato, telefonnummer og adresse.

Din betaling er gennemført og debiteres på din konto månedligt på den dato du modtager ordrebekræftelsen. Skulle din betaling ikke lykkes ved første forsøg (f.eks. fordi den konto du har angivet ved din bestilling ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert, eller kortet har nået kreditgrænsen), kommer ordren heller ikke i stand.

Når dit køb er gennemført sendes ordrebekræftelsen til dig pr. e-mail til den e-mailadresse, du har oplyst. Du vil ligeledes se, at din ordre er godkendt inde på din profil. Afsendelsen af ordrebekræftelse sker umiddelbart efter, at din betaling er gennemført.


2. Priser
Prisen på vores licenstyper varierer afhængigt af licens. Alle anførte priser er inklusiv moms. Prisen for enkelt licens er 135 kr. pr. md..

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.


3. Betaling
Du kan benytte Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard. Vi anvender betalingsplatformen Stripe, www.stripe.com, til udførsel af transaktioner. Stripe anvender de nyeste standarder indenfor betaling og sikkerhed, som bruger accepterer du dermed også Stripes vilkår (https://stripe.com/us/connect-account/legal). Plussport er dermed ikke ansvarlig for anvendelse af de informationer eller det system som Stripe anvender eller anden form for tredjeparts involvering.


4. Prøveperiode
Alle, der tilmelder sig plussport.dk har en gratis prøveperiode på 14 dage. Har du tilmeldt dig til pre-launch (før 1. november) har du 3 måneders gratis prøveperiode. Efter prøveperioden opkræves betaling såfremt abonnoment ønskes.


5. Fortrydelsesret
Du kan altid sige dit abonnoment op med en måned plus en måned jf. del 1..


6. Ansvarsbegrænsning og forbehold
Det muligt for dig at oprette en support ticket og Plussport vil tage stilling til din sag.

Plussport har ingen forpligtelse til at udbetale nogen erstatning for det eventuelle tab eller fordi vores ydelser ikke har levet op til forventningerne.

Plussport tilstræber, at Plussport.dk er tilgængelig på alle tidspunkter, men kan ikke garantere, at sitet til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. Plussport kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af Plussport, såsom skader på dit computer-system, tab af data eller andre former for skade på software eller hardware af nogen art.

Du er som bruger selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiden, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m. Plussport fraskriver sig ligeledes ansvaret for ethvert tab forårsaget af, at en bruger har anvendt Plussport.dk.

Plussport er aldrig ansvarlig eller erstatningsforpligtigede ved skader grundet brug eller efter brug af plussport.dk's øvelser, tests og træningsprogram.


7. Sikkerhed
Vi benytter de nyeste sikkerhedsstandarder og teknologier på vores hjemmeside, så du trygt kan benytte vores platform og betale på den. Vores samarbejdspartnere benytter ligeledes de nyeste standarder. Vores hjemmeside anvender certifikatet SSL (Secure Socket Layer) og indeholder derfor HTTPS med det velkendte lille grønne nøglesymbol oppe i URL-adressen. De forhold sikrer, at data altid er sikkert og krypteret.

Vores sikre platform garanterer dig en sikker betaling og oplevelse. Det er vigtigt, at du altid kommunikerer og betaler gennem Plussport.dk ellers mister du også mulighederne for at gå i dialog og klage over en dårlig oplevelse.


8. Behandling af personoplysninger
Når du køber en ydelse via Plussport.dk, registrerer vi de oplysninger, du afgiver om navn, køn, adresse, alder, e-mail, kontooplysninger og mobiltelefonnummer. Plussport er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Ligeledes kan du bede os slette dig som bruger, såfremt du ikke har nogle udestående betalinger eller andre uoverensstemmelser mellem andre parter eller Plussport.

Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Plussport.dk bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker og for at sikre en alsidig visning af reklameformater. Til brug herfor registrerer vi informationer af teknisk karakter som brugertid, browsertype, IP-numre m.v. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

Ved køb på Plussport.dk bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke ønsker at modtage det.


9. Tilmelding til nyhedsbrev
Ved oprettelse på Plussport.dk tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil blive sendt ud ca. 1 gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dette nyhedsbrev ved at klikke afmeld nyhedsbrev i mailen.


10. Ved fejl eller problemer
Opstår der fejl eller problemer med ordren eller indløsningen heraf, vil Plussport hjælpe med at finde en løsning. Du kan i sådanne tilfælde kontakte os på hej@plussport.dk.


12. Ejerskab
Du accepterer og medgiver, at Plussport's services inklusiv alle intellektuelle varemærkerettigheder, kildekode, logoer, mm. udelukkende er Plussport's ejendom og ejerskab. Du vil ikke fjerne, ændre, kopiere nogle former for varemærkerettigheder, kildekode, logoer, rettigheder indeholdende og i forbindelse med Plussport.


13. Promovering af hold og klubber
Du giver samtykke til, at Plussport må bruge de billeder og din profil du har oprettet på Plussport til promovering af platformen og dig som bruger både på selve Plussport platformen samt på eksterne sociale medie platforme så som promovering/reklame via Instagram, Facebook, Twitter, Linkedin mm.


14. Ændring af betingelser
Plussport har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på Plussport.dk.


15. Lovvalg og tvister
Køb via Plussport.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og Plussport, vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.


16. Disclaimer
Hvis du vælger at benytte Plussport, så er det på eget ansvar og risiko. Plussport vil aldrig kunne blive holdt ansvarlig for oplevelser eller konsekvenser heraf.Kontaktoplysninger
Plussport IVS
Bohrsgade 2
hej@Plussport.dk
+45 60 88 91 43


Sidst opdateret 6. september 2018.